Mandag,god start på ny uke!!

Vet dere når den beste tiden på døgnet mitt er? Jo det er den halvtimen som jeg har for meg selv om morgenen.
Jeg står opp ca 30 min før resten av huset to ganger i uken og det for kun å få tid til kun meg og ingen andre.
Det å tusle opp og ut på kjøkken for å sette på kaffemaskinen og lage matpakker. Så sette meg godt til rette med pad'en i en hand og latten i den andre.
Lese litt nyheter og sjekke fb som jeg nå må innrømme at jeg gjør minst 4ganger i løpet av dagen og er ikke redd for å innrømme det ;)

Det er den beste starten på en dag for resten av dagen er det forventninger og forhåpninger på meg men i di minuttene på morgenen er det ingen forventninger i det heletatt,FANTASTISK !!

Når er deres favoritt tid på døgnet?
Og hvor mange ganger er dere innom fb i løpet av dagen? Tørr dere si det?

Klem fra Heidi

2 kommentarer

Ellinor

25.02.2013 kl.23:38

Bare stå på....Jeg skal prøve så godt jeg kan å følge med ...Klem

Anne Kristin Paulsen

25.02.2013 kl.23:44

Savner tiden med små barn ja. Jeg er heldig mommo til disse fantastiske guttene og mamma til deres flotte mamma som står opp for de både på fritid og i skolesammenheng. Hurra for guttasmamma. <3 Hun er fantastisk og jeg er kjempestolt. Kom igjen og meld dere på bloggen hennes :) Her kan det skje mye!!!! Lover :)

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits