Nytt år og eventyret fortsetter...Ja da er det ett nytt år og denne dama skal gjøre sitt beste for å gjøre dette året like givende som forje. Året som har gått har følgt meg med smil og tårere av både sorg og glede og jeg håper i år att det for det meste av tårer kommer av glede.

Vel jeg har tenkt at det eventyrer jeg prøvde å finne som var mitt liv er ennå ikke ferdig skrivd men jeg kan finne mange likhets trekk i allerede skrivd eventyr men ingen er som mitt..

 

Har lest over nette att i år så skal janteloven gransket av det norske folk og det skal bli spennende og se om det vil bli noen forandreinger rundt det men har inge store forhåpninger men skal selv bidra men det og vær glad på andres veier og hylle dem videre.For motgang er det nok av og vi trenger og vise vår posetive side ovenfor både ukjente og kjente så får vi se om jeg kan sende noen ringvirkninger ut i norge :)

 

Vel da har jeg endelig fått startet her igjen så får jeg håpe att det kan la seg gjøre og få skrivd litt fremover!!

 

Ha en flott dag alle der ute og hust du er fantastisk uansett hva andre sier!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits