Nå er vi 3 foreldre men kun 2 voksne i hus!!!!!

Ja i dag flytter lille frøken til mannen min inn og skal bo hjemme med oss til jeg må flytte ut og di kan leke hus sammen. Dette er så rart og oppleve så i dag har jeg faktisk rømt huset så får di få tingene på plass og håper di husker at hoved soverommet er mitt til den dagen jeg flytter ut med min minste mann. For som mannen sa så var di nå foreldre til 7 unger og ikke jeg. Så nå er di foreldre/steforeldre til barn i alder 1-28 år og siden hun er 22 år er det ganske ekkelt og tenke på. Men siden han sier at det er hans barn og jeg har ikke noe med di å gjøre lenger. Så etter mer enn 6 år så skal jeg legge all kjærlighet og omsorg bort. Det lar seg ikke gjøre ovenfor barna og selv om han kan det så kan ikke jeg. Vel dette vil bli spennende tid fremover og kansje andre der ute som kommer til å oppleve dette fremover vil bruke noe av det jeg opplever som en trøst. Og kansje di som allt har opplevd dette vil tørre å dele sine opplevelser.

3 kommentarer

ost

25.08.2015 kl.19:07

Det er jo rett og slett motbydelig og gjøre slikt. Bli sammen med ei som kan være datter. Blir jo kvalm på hans veine Her må du gå med hevet hode og prøve og være den sterke dame som eg veit du er. Ingen som klarer og legge vekk kjærligheten til barna, dei vil alltid være i ditt hjerte. Han er ikke mye god som "sender deg på dør" Det er han sitt tap og miste den fantastiske dame du er, Stor klem sendes opp.

kris

26.08.2015 kl.18:54

Hei kjenner ikke deg men forstår vi har felles venner. Føler så utrolig med deg i denne situasjonen og ønsker deg godt for fremtiden. Blir ikke klok på mannfolk. Min mann syntes jeg var for opptatt da jeg tok bachelorgraden min. Han bestemte meg for at jeg ikke elsket ham siden jeg ofte sovnet på sofaen. Da begynte han å nettdate og fant seg ei som var seks år yngre og startet chatten, ble besatt og ville forlate meg for ei dame han aldri hadde møtt. Vi hadde vært sammen i over 20 år og har fem barn.

Mellie

27.08.2015 kl.01:49

Jeg syns dette er hårreisende og motbydelig. Jeg kan ikke fatte å begripe at han noen gang har hatt di riktige følelsene for deg. Så jeg forstår ikke hvorfor han kunne gifte seg med deg. Virker som du var bare bruk og kast. Men jeg vet du har hatt de riktige fælelsene og mer enn det pg for både mann og barna Så mye som du gjorde for han og barna. Ja jeg kjenner deg veldig godt. Du er et godt menneske på alle måter og fortjener det beste. Ikke den dritten der. Det verste er batna det går utover. Han tenker ikke lenger enn nesa rekner og knapt nok det. Ja nå får han jo et annet barn som skal prøve å leke mamma , og stemor. Det tror jeg ho går problemer med

Bratte fjell og dype daler. Til syvende og sist så finner han ut hva han har mista men da er det for sent....😂 Stå på du er tøff jenta mi.. Klemmer er sendt

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits