Å si det høyt er ikke lett...

ja da har jeg sagt det HØYT!!! Dette er ikke lett og si høyt på noen måte men noen må tørre det. At jeg både får komentarer både her på bloggen og på privaten er godt. Men dette er ikke noe jeg bare gjør uten å ha tenkt meg godt om. Har funnet ut at denne situasjonen er faktisk ganske unik. Grunnen er at ingen mann eller kvinne med respekt for andre ville ha satt en person i denne situasjonen. Hvordan jeg reagerer på denne måten å bli behandlet på vil komme frem her og ingen kan fortelle meg hvordan jeg skal takle dette. For dette er veldig annerledes måte andre ville gjordt det har jeg forståelse for men dette er min. Ja jeg har rømt fra mitt hjem og grunnen for dette vil komme frem senere. Men for nå er det kun for min egen overlevelses skyld. For hvem normal person hadde klart å overleve i ett hus der din kommende x-mann og jenta hans bor?? Vel snart må jeg finne veien tilbake for å kunne starte på ungene og mitt liv igjen. Og la di som blir igjen i huset fortsette i sin verden av "rosa skyer" og håper at di en dag vil kjenne på det di gjør med guttene MIN og meg. 

5 kommentarer

Elli

28.08.2015 kl.23:29

Du er kjempe tøff. Jeg hadde aldri taklet det på den måten du gjør. Stå på dame!!!!! Den mannen du er/var gift med er ikke verdt en hundefjert en gang. Den nye "dama" må jo være ganske tom i mellom øra som flytter inn i en gift manns bolig mens kona ennå bor der. Respekt vet de 2 ikke hva er.

Ellie

29.08.2015 kl.01:14

Ja det er veldig respektløst av dem begge. Ingen av dem har noe mellom øra. Tenk å kunne gjøre slikt mens kona fortsatt bor der. Jeg har aldri hørt om lignende tillfelle. Du er tøff og sterk , dette klarer du. Du har endel gode venner som støtter deg og vi vil alle bare ditt beste. Husk du har folk som er gla i deg og bryr seg om deg. Du er unik,ikke mange som deg . mange klemmer fra meg ❤

Synne

29.08.2015 kl.11:17

Han ser jo veldig kjekk ut på bilde her sammen med deg. han er nok en sprek mann visst en så ung jente vil ha han? Men utrolig dårlig måte og gjøre det på overfor deg og barna.

Guttasmamma

29.08.2015 kl.12:42

Hvilket bilde? Har ingen bilde her av ham.

Kirsten

29.08.2015 kl.18:20

Synne tenker kanskje på bilde av deg og fallskjerm mannen. Han er jo kjekk han. Ligner overhode ikke på mannen din. Du er best Heidi. Stå på. Masse glad i deg 😍

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits