Hva nå????

Ja hva nå..hvordan skal jeg klare å ta grep på hvordan min hverdag skal bli??

Dette er noe som for tiden kverner rundt i hode mitt.Her er det som mye som skal avgjøres og det er ikke enkelt å få di riktige tingene på plass i hode for her herjer følelsene så veldig mye.Skulle ønske jeg kunne fortelle alt til alle men det kan jeg ikke da jeg ikke engang tørr å innrømme alt til meg selv.Jeg bare vet at det er mange avgjørelser som ikke kan utsette så mye lenger.

Hvorfor må det være så utrolig vanskelig å si ting og ikke minst gjøre ting som vil gjøre ting slik jeg vil ha det? Har jeg glemt at det er jeg som er i føre sete til mitt eget liv og ingen andre som kan eller skal fortelle meg hvordan det skal være? Tror jeg trenger å få "mot i brøsta" og stole på meg selv og mine avgjørelser.Stole på di valga jeg tar er det beste for ungene mine og meg. Vel jeg får ta meg selv i nakkehåra i morgen og starte med å stole på meg selv og mine valg. 

 

På tide å tørre å være meg selv på godt og vondt :)

3 kommentarer

Ellie

07.09.2015 kl.01:46

Dette klarer du vennen. Stå på vær deg selv og vis at du er sterk for det vet jeg du er. Tenker på deg hver dag men du vet det er vanskelig for meg å være hos deg nå. Søte snille goge tøffe jenta mi. Sammen er vi dobbelt sterke tenk på det du 💗💗 💗💗

💗💓💓💗💓💓💗

💗💓💓💓💓💓💗

💢➖➖➖➖➖➡

💗💓💓💓💗

💗💓💗

💗

Stå på tøffa mi selv i tunge stunder klarer du dette og motgang gjør en sterk 💗💗💗 Kjempe masse gla i deg snuppa 😉

Rune

07.09.2015 kl.10:49

Man må spørre seg, hvem gjør noe slikt mot familien sin? Folk skilles hver dag så det er ikke så spesielt i seg selv. Men dette her grenser til sinnsykdom. Disse barna må jo bli merket for livet. Erre mulig!

Guttasmamma

07.09.2015 kl.12:11

Guttasmamma: Takk alle for ordene deres

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits