Min avgjørelse,ikke din!!

Jeg må si at min kommende x-mann har hatt mye kontroll uten at jeg har laget merke til det..Det har tatt meg litt på sengen.Det jeg kansje trodde var hengivenhet og kjærlighet har kansje vært kontroll og sjalusi.Hmmm om det stemmer så må jeg virkelig elsket den mannen fryktelig mye som ikke har sett dette.

Min kjærlighet har vært uten forbehold fra min side.Det eneste jeg krevde var en kveld i uken som var vår tid.Jeg har aldri ville stått i veien for det han ville gjøre e.l Men jo mere hode mitt analyserer og som resten av oss kvinner og kansje noen menn,gjør er å lese mellom linjene,jo mer dukker opp.Om han aldri har hatt di riktige følelsene for meg,hvorfor sa han at han elsket meg lenge før jeg sa det første gangen?? Hvorfor ville han flytte sammen? Putte ring på min finger? Dette er det som nå svever rundt i mitt hode..

Tenker tilbake på vårt forhold og planene vi hadde sammen.Hvordan kan ett menneske stenge dette ned på to dager?? Vel det er vel en grunn han sa til meg at jeg skulle slutte å tenke.... Og siden jeg nå ikke har notene som sier dette til meg så forsvinner ikke tankene om oss og hva vi betydde sammen som ett par og som familie.Utad var det ingen som kunne se noe og det forstår jeg siden ikke engang jeg kunne se det..

Men nå er det opp til meg og bestemme om hvordan mitt og barnas liv skal bli.Du kan ikke fortelle meg lenger om hvordan du vil ha det,ikke til meg iallfall. Nå er ikke du inkludert i mine avgjørelser,og for å være helt ærlig så er det deilig selv om jeg nå kunne ha trengt å høre at du støtter meg. Men med alle di sterke personene jeg har rundt meg så skal jeg klare dette. Og jeg skal kose meg og nyte tiden fremover selv om du ikke elsker meg eller aldri har gjordt det på den riktige måten som du selv sier. 

6 kommentarer

Navn

08.09.2015 kl.18:28

Uff, så leit. Det er vondt når man det at det ikke fungerer lenger. Men du virker sterk og du vet hva du vil:) det beundrer jeg! Jeg sender seg varme tanker og håper alt ordner seg for deg og barna:)

kris

08.09.2015 kl.18:52

Har virkelig ikke lyst til å skrive dette, men når kåtskapen overtar menn, fungerer ikke hjernene deres logisk lenger. Har opplevd dette selv så det er ikke stygt ment. Håper livet ditt blir vidunderlig etter dette marerittet. :-)

anne horpestad

08.09.2015 kl.18:54

Stå på kjære Heidi.. husk du er møe sterkere enn du tror.. klem

ost

08.09.2015 kl.22:37

Er vel eit ordtak som seier "kjærleik gjør en blind" Viser kor mye du såg opp til denne mannen. Dessverre virker det som det ikke har vore like sterkt gjensidig. Eg er sikker på du kjem til og få eit fantastisk fint og herlig liv videre. Bare husk og "missbruk" dine venner i denne stund, mas på dei og snakk med dei, bruk skulderen deires om det trengs :) Stå på. Du er sjefen i det nye liv.. Klem fra Lyngdal

Astrid

09.09.2015 kl.12:30

Synes synd på deg. Forstår at han aldri har elsket deg når han gjør noe slikt på denne måten. Veldig feigt og falskt av han.

Astrid

09.09.2015 kl.12:33

Og hun jenta burde ta sine barn med og løpe så fort hun kan!

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits