Selv i det vonde vokser kjærligheten

Mann skulle i prinsippet tro og mene at jeg burde hate mannen jeg har hatt som partner i x antall år,det gjør jeg ikke. Jeg hater situasjonenen har har satt meg og barna i,hater den troen han har på seg selv som ikke er ekte og jeg hater å være borte fra guttene. 

Jeg burde hate henne som prøver å ta over min plass i live til han og guttene. Og jeg vet hun har en egen plass osv men jeg mener generelt. Men jeg gjør ikke det for det jeg ser er en liten redd jente som ikke vet sin egen plass i denne verden ennå og da søker etter rettledning og trygghet og i dette tilfelle er det min mann hun finner det i. En uviten jente som ikke tørr å stå alene i denne store verden.

Og min mann elsker at notene er avhengig av han der han kan rettlede,ta føring og ikke minst vise frem det han kan få til gjennom andre.

Og utrolig nok er det noe av det jeg likte best med han i starten av forholde vårt.Det å få respons på mine tanker og meninger.Jeg liker nok også å ha en mann med sterke meninger men etterhvert så blir det for mye for jeg har mange meninger selv som skal være på lik linje men som ble i hans øre bare bla bla bla..

Men som overskriften sier så kan jeg ikke si at jeg hater han og at live vil ikke gi meg mer enn jeg kan bære på egne skulder fremover.Og om jeg skulle trenge noen extra har jeg en sterk ring rundt meg og ungene som aldri vil la noe vondt skje oss.Og det har jeg virkelig fått testet ut nå.

Så mine sterke vakre og forståelse familie og venner: Uten dere hadde jeg ikke vært så sterk jeg er i dag og takk for styrken dere gir meg i både tårer og latter :) 

Og min starte x-mann,ikke misbruk mine følelser for deg for det sverde kan gå begge veier.

Én kommentar

Kirsten

09.09.2015 kl.18:49

Du er bare god du Heidi 😃. Det jeg undrer meg litt over er hva mannen din sa ang "jentungen" i fleres nærvær. Hun skulle ikke flytte inn sammen med han. Det var han ikke klar for lovte han. Det var noe som måtte vente og ting måtte ordnes og barna hans kom først. Og det er jo veldig fint han tenker på de først. Synd teori og praksis ikke helt går hånd i hånd her.......

Klem

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits