NÅR 1+1 IKKE BLIR 2

Jeg har lest det jeg har skrevet på denne bloggen den siste tiden og hadde det ikke vært mitt liv ville jeg aldri trodd at dette var sant. Og at den personen måtte trodd at leserne var utrolig naive. Men slik er det dessverre ikke selv om jeg hver kveld lukker øynene og håper dette kun er ett mareritt. At tårene mine kun er en illusjon og ikke en virkelighet.

Her kan jo ingen tro at det kan være noen lysglimt,men det er faktisk mange små som gjør at jeg hver dag kan smile litt. Det kan være når jeg står i dusjen og favoritt sangen kommer på å jeg synger for full hals. Eller etter at jeg har tatt en liten blund og våkner opp til en koselig melding her på bloggen eller en sms fra en jeg er glad i. Det er mange små gleder som jeg kansje har tatt forgitt tidligere som jeg nå setter høyt.

Det  er jo i motgang man finner styrke man ikke viste enn hadde. Det er godt å kjenne seg sterk og trygg på enn selv,og en liten smule redd. Men det viser bare at en er klar for det som kommer enn i møte i tiden fremover. 

Og jeg kan love dere at ferden min med barna vil bli en kraft tur som bare vil ta oss opp og fremover.

så husk at di du tror er di svakeste kan være di største kjempene :)

2 kommentarer

MammaBoka

19.09.2015 kl.00:19

Kjempe flott blogg :) Mye bra innlegg her :)

Fast leser fra Larvik!

Guttasmamma

19.09.2015 kl.09:53

MammaBoka: Takk :)

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits