9 uker føles som ett år!!!

Ja ni uker..ni uker der livet har tatt en drastisk vending uten forvarsel. Som har banket opp allt av følelser  jeg har og ikke trodde jeg eide. Ni lange uker som virker som ett års helvete utført av di man trodde ville mitt beste og som elsket meg. Ni uker der så utrolig mye har skjedd og som jeg har overlevd og kjent at det skal mere til for å ødelegge mitt fantastiske liv og famili. Men svike di har gjordt mot meg vil alltid være der men det vil ikke styre hvordan mitt nye liv med di som betyr mye for meg,å som har vist at det er mitt beste di vil. Ikke noe mere skuespill fra di som sier di ikke kan styre sine følelser og som mener jeg ikke er verdt å kjempe for. For er det noe jeg er så er det å kjempe for. Og en dag mine kjære vil den person som fortjener meg gjøre akkurat det.

 

Og en dag vil di som har kastet meg ut i ett virrevarr bli kastet dit selv og se hvor fantastisk,bortskjemte og kjærlig di hadde det med meg ;)

 

Det hardeste for meg er det at det er noen små uskyldige vesner som blir utrolig påvirket av det som skjer. Skulle ønske at di kunne se min kjærlighet og omsorg for di som aldri vil kunne forsvinne. For i mitt hjerte vil di alltid leve og ingenting som skjer vil ødelegge det som di såkalte voksne har gjordt.

Vit det guttene mine jeg elsker dere høyere enn himmelen og tilbake og selv om jeg ikke er hos dere hver kveld og sier at jeg er glad i der så vit at i mine tanker gjøre jeg det hver kveld. Og dere vet att etter så mange år vi har hatt sammen at uansett hvor jeg er eller hvor dere er kan ingen ta bort det at vi er glade i hverandre.

 

LOVE <3

3 kommentarer

Mammavenn

30.09.2015 kl.19:40

Du er tøff,kjærlig,go,rå,omtenksom,snill. Å d har du bevist tilgangs nå. Når du nå har klart d du har klart nå så tror jeg ikke d er en ting som kan knekke deg. Stå på videre,du har et hjerte av stål og gull <3 <3

Guttasmamma

30.09.2015 kl.19:46

Mammavenn: Takk for go'e ord

Mammavenn

01.10.2015 kl.22:47

Bare hyggelig <3 <3 hold fast ved d gode i deg <3 <3

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits