Kjærligheten er som porselen..

Kjærlighet er noe som fort kan knuses på så mange måter.

Noen måter  braker det i stykker i flere tusen knas,mens andre ganger blir det kun ett hatt i hjerte.

Når vi er unge og får kjærlighets sorge virker det som hele live går i knas og att en aldri vil bli hel igjen.. Ja det er grusomt den første sorgen men vi vet etter noen års erfaring at det ikke var verdens undergang,men heller en erfaring vi tar med oss videre i livet.

Kjærlighets sorgen vi opplever sener i livet overlever vi som regel også for vi vet det vil bli mye bedre neste gang vi eventuelt opplever kjærlighet igjen.

Men så er det den gangen du med både fornuft og følelser faller for en partner du aldri i ditt liv ville trodd skulle knekke hjerte ditt igjen. Men være din spille partner i dette spille som er livet.

Så når din kjærlighet denne gange blir kastet ned fra den øverste hylle og det blir tusenvis av biter som flyr over det hele og man ikke tror at man kan lime di bitene sammen igjen så skriker man høyere enn man noen sinne har gjordt.

Men det som er utrolig er at om man lar hjerte få tid til å vokser sammen blir sterker enn før og det eneste en må tenke på er at ikke arrene blir harde men at man etterhvert tørr og slippe nye mennesker inn i det.

Tanken kan være skummel og ikke minst den dagen noen står foran deg og vil inn i ditt innerste og det eneste enn tenker er om denne personen vil skade det som det ble sist.

Jeg syns di tøffeste menneskene er di som har elsket mye og høyt og blitt sviktet,men som igjen tørr og slippe inn ett nytt menneske. Hatten av for di og dere er mitt forbilde. Jeg kjenner gleden deres og min egen når jeg igjen ser dere lykkelige med den personen som har gjordt seg fortjent til ett plass i hjerte deres. Jeg gleder meg til det blir min dag. Min dag til å slippe ett menneske inn igjen og kjenne den gleden og lykke enn kun kan få av en som kun vil mitt beste.

Så alle der ute,ikke la ett knust hjerte styre livet,men heller styrken det gir dere å kunne gå videre i verden <3

 

STORE klemmer,fordi du fortjener kun det beste!!

2 kommentarer

ost

13.10.2015 kl.18:18

Godt skrevet. Mange Sanne ord her.

Guttasmamma

13.10.2015 kl.22:11

ost: Takk

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits