Å holde sitt løfte...

Fra vi er små lærer vi at vi skal holde det vi lover og ikke la andre bestemme over hva du skal gjøre. Ok til en grad bestemmer jo da dine foreldre men dere vet hva jeg mener. 

Så vokser vi opp og lærer at for å kunne holde det vi til tider lover må vi være sterke og jobbe hardt men at det i enden er fantastisk og holde det vi lovet.

Løfter og lovnader vi gir blir større og mer viktig etter som vi blir større og større og ansvare vårt også blir større,vet vi at dette ikke bare er oss selv vi står til ansvar for når det kommer til løfter.

Jeg er ingen helgen når det kommer til di store løftene,jeg har prøvd på mange måter å holde di uten hell.

Men mine løfter til di viktigste personer i live har jeg klart å holde selv med motgang. For hvem kan være ett større rollemodell enn foreldre??

Fra unnfangelse gir vi ett løfte om å være der for den lille i magen. Ett løfte ikke jeg tar lett på men som gjør at jeg selv med tårer om natten og latter på kvelden osv holder selv om jeg har måtte gjordt det mye av tiden alene. Jeg ville aldri lovet og ikke holdt det over noen som betyr så mye for meg.

Og noe jeg har lært i di site ukene er at en familie trenger vi men den familiene vi skaper med gode venner betyr like mye og jeg kan love dere noe: Jeg vil aldri svikte dere,gå bak ryggen deres og jeg vil bruke tiden på å vise hvor spesielle hver og en av dere er og at ord kan ikke beskrive hvor fantastiske dere er!!

Dette er ett løfte jeg holder nært hjerte mitt og som fortsatt banker takket være hver og en av dere <3

STOR klem

 

3 kommentarer

Kirsten

20.10.2015 kl.22:54

Du er bare helt unik. Masse glad i deg 💖

Guttasmamma

21.10.2015 kl.14:49

Kirsten: tusen takk ??

ogmund

29.10.2015 kl.16:54

Venner og familie er det viktigste i livet. Det er ingen i denne verden som har klart å holde alle løfter. Men én prøver og halde løfter og hjelpe venner så godt en kan. Alle kan hjelpe litt, om så det er ein skulder eller tunge løft. Klem

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits