HÅPET er MITT

La meg ha håpet mitt!!

Ja det er på tide jeg også skal få ha håp i mitt liv.At mitt liv skal ha fremgang og håp om en fremtid som vil være slik jeg håper jeg har gjordt meg fortjent til.Og skrekken er at jeg ikke har gjordt meg fortjent til å finne gleden,kjærligheten og ikke minst smile mitt.

Hvorfor la andre ha makten over det som er en helt vanlig ting som å få ett smil av noen som bare vil deg godt.Nå er det på tide jeg kan ha ett håp om at det vil komme.

Mitt største håp er at jeg igjen kan sove godt og kjenne på det å være uthvilt når jeg våkner og da starte dagen med ett smil.

Jeg vet at jeg kommer til å få mitt fantastiske liv på skinner igjen og jo mitt HÅP er selvsagt at det som har skjedd i livet disse månedene vil bare bli ett fjernt minne i mitt liv om en stund.

 

Og folkens om vi ikke har håp,hva har vi da? Og hvem skal ha makten å holde håpet vårt nede?Ingen!!

Så fra å med nå er det bare jeg som skal styre mitt håp om en flott fremtid,og jeg skal jobbe hardt for at ingen skal ta fra meg håpet om en lys og rolig fremtid.Og tenk om mindre en to uker er jeg forhåpentlig i ny bolig med minsten og vi kan glede oss til allt det gode som jeg HÅPER vil komme.

 

Ha en flott søndags kveld og en god start på uken til mandag :)

Klemmer sendes for ingen skal si di ikke fikk en før di la seg <3

 

 

2 kommentarer

Henrik

15.11.2015 kl.23:00

Flott innlegg! Les gjerne innlegget mitt om hva jeg mener vi alle kan bidra med, for å gjøre det norske samfunnet og verden til et bedre sted, etter den grusomme terroraksjonen i Paris, fredag - på bloggen min! <3

Guttasmamma

15.11.2015 kl.23:27

Henrik: var innom og det var flott skrevet. Og takk for tilbake meld fra deg ??

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits