Uten kjærlighet...

Å være uten kjærlighet..

Ingen kan være uten kjærlighet,om det ikke tilføres til tider vil kroppen stoppe opp. Ingen er skapt til å være uten denne viktigste ingrediensen i livet sitt. 

Vi starter live med en uendelig flom av kjærlighet fra di rundt oss. Så kommer en favoritt leke inn i livet og den eller di blir overøset med kjærlighet av oss. Så starter det sosiale livet og mann finner sin første beste venn enten i barnehagen eller første året på skolen og denne personen blir vårt allt.
Mann bytter ut venner og etterhvert kjæreste gjennom livet,men vi får og gir kjærlighet på samme prinsippet hele veien. 

Men etterhvert som vi vokser opplever vi også kjærlighets sorg og svik som gjør oss litt mer kyniske og redde for å vise vår kjærlighet til nye venner og kjærester.

Ja og vi som er så heldige å få glede ved det å få barn vet at selv om kjærligheten til di alltid vil bestå så gir også di oss sorger gjennom livet.

Nå er jeg så heldig å fått gleden av å få to herlige gutter som har hjerte til mamman sin for alltid. Men jeg har også vært så heldig å ha plass i hjerte til fem fantastiske bonus gutter i 6 fantastiske år.

Men som dere vet ble også di revet bort fra meg den dagen min x-mann besluttet seg for å ta ett yngre exemplar istedenfor meg. Men nå som jeg sitter her og føler på savnet etter di så viser det at i mitt hjerte vil kjærligheten til dem ikke forsvinne, men ligge her på "lager" til den dagen di skulle trenge det.

Men hva med meg og mitt behov for igjen å føle meg elsket av en eventuell ny partner,hva da?

Vil jeg igjen tørre å føle på det som kommer av kjærlighet med den erfaringen mitt hjerte har hatt?Det håper jeg så virkelig at jeg vil tørre.For uten det herlige felleskapet av go'het og nærhet som kjærlighet kan gi,så vil jeg tape så inderlig mye mer i fremtiden som kommer.

Det eneste jeg håper den dagen det skjer er at han er tålmodig med meg og lar meg blomstre forsiktig inn i troskapen på han og hans kjærlighet. For om han presser meg vil jeg rømme den andre veien og bruke ennå lenger tid på å finne tryggheten i ett nytt menneske.

Men jeg har utrolig nok trua på at dette vil gå min vei. Og jeg håper det ikke vil ta flere år og at jeg er klar den dagen det skjer.

Så til dere der ute som har enten gode venner,familie eller kansje en kjæreste,husk å vis at dere setter pris på den kjærligheten dere får <3

 2 kommentarer

Mammavenn

17.11.2015 kl.17:53

Du er et så utrolig godt og unikt menneske. IKKE glem d <3 <3

Guttasmamma

17.11.2015 kl.18:55

Mammavenn: igjen takk for di gode ordene

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits