Å BLI VIPPET AV DEN BERØMTE LIMPINNEN...

Ja skal jeg si,ting  i livet mitt har tatt meg på sengen til tider er det vel ingen som kan si imot skulle jeg tro. Men jeg blir fortsatt overrasket..For selv om jeg vet jeg ikke er den aller veste dama i verden,så blir jeg overrasket over oppmerksomheten som kommer min vei. For jeg er ei jente som når hun er i forhold så ser jeg ikke andre gutter/ menn som kansje flørter eller prøver å få min oppmerksomhet..Jeg er bokstavlig talt blind av kjærlighet..

Jeg ser jo dette som en positiv ting,for da har jeg det bra hjemme tenker jeg. Men nå som denne dama har blitt singel sniker det frem menn i livet mitt og det tar denne dama lang tid å oppfatte dem som noe annet enn koselige menn som trives med meg.

Men fikk her kastet i ansikte den såkalte kalde kluten da en av di sa at han kunne tenke seg meg på ett annet nivå enn venner..

Og vet dere jeg må vist få meg briller eller gå kurs i det å se andre som mer enn venner..Men dette er ikke enkelt i det heletatt.

Husker dere som er på min alder at det gikk ett TV program på TV der gutta lærte å skjekke opp jentene?? Jeg trenger ett der jeg lærte å lese tegn gutta sender ut for å skjekke meg opp.Så om det er noen der ute som har ett slikt kurs eller en annen plan vennligst legg igjen en kommentar eller lignende her er dere snille...

Så ti dere der ute som er i samme båt som meg og ikke ser hva som skjer fremfor dere..dere er ikke alene,vi er mange!!

Og til di guttene som har prøvd å få min oppmerksomhet så vit at jeg trenger klar tale fra dere,for jeg kan ikke lese tanker heller ikke tegn ser det ut som..

Vel fantastiske dere der ute..Ha en fortryllende natt og en god start på helgen ;)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits