Når følelsene bobler..

Ja du vet den følelsen der alle følelse bobler og du ikke helt vet hvordan du skal få plassert di der du vet di burde være. Eller kansje det bare er meg som føler det,at alle følelser har sin egen hylle...Jeg vet jeg liker å ha kontroll over det meste men vet av erfaring at man ikke kan styre eller lede følelsen som kommer når enn minst venter det.

 Man har jo lov å ønske at ting skal skje og håpe at det vil skje men når det skjer,hva da?

Finnes jo ingen fasit på hvordan enn skal gå frem og det er både spennende og skummelt som sagt!!

Og når jeg ikke kan legge all følelse opp på hyller eller skuffer,hva skal jeg da gjøre??

Vel mine damer og herrer da er det vel på tide at denne damen tørr å føle igjen på allt som har blitt puttet bort men som nå kommer frem og jeg skal la meg selv føle på hvor godt det er å ha noen som tenker litt ekstra på deg i hverdagen igjen..Jeg smiler litt ekstra når jeg våkner og gleder meg til å legge meg og la drømmene vandre. For i drømmene kan enn jo tørr ting enn ikke er helt klar for i det virkelige livet.

Jeg også at jeg i ett tidligere innlegg ba di som prøvde å få min oppmerksomhet om å,tørr å være direkte,og dette har vist virket litt og det er jeg glad for..Ikke bare at di leser mine tanker og erfaringer her men også at di tørr å ta kontakt med en jente som har vært igjennom ett helvete lagd av en mann. 

Jo jeg vet at jeg nok er en del av grunnen til at vårt forhold gikk til helvete,så vet jeg også at jeg ikke er hoved grunnen. Så nå er det bare å la det gå litt rolig fremover og håpe at jeg er verdt å vente på:) 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits