Gleden ved å ha en som tenker på deg..

Ja da har jeg funnet ut at det er min tid..min tid til å kjenne gleden av at det er en som tenker på meg og som vil se om det kan være noe der som kan være noe å bygge på..

Nyter og smiler ved tanken på at det er noen der som vil ha tid med meg..ja meg!!

Tanken på at den personen også leser det jeg skriver her inne og det ikke skremmer livet av han må jo være en god indikasjon på at det er noe godt i denne mannen..

Så da er det opp til meg og ikke få panikk å løpe den andre veien...skulle ønske jeg hadde ett speil der jeg akkurat nå kunne se ett år frem i tid å se om jeg er lykkelig..

Ja lykkelig er jeg nok for det er det jeg jobber for nå,men om jeg er lykkelig med en mann som fortjener meg og som jeg har fortjent å få ha i mitt liv. 

For jeg er ikke sterk nok å igjen å bli såret og igjen gråte..Jeg trenger og få ladet opp tårene ikke bruke di fordi jeg er såret men heller i glede. 

Så ikke for å legge press på han eller meg,så vil jeg bruke tid på å se hvem vi er når vi er sammen i forhold til når vi er ifra hverandre. Lære og oppdage hverandre som di vi er og se om det en oss som mer enn venner..

Jeg vil takk for alle gode ord og tanker dere har gitt meg di siste dagen og håper dere fortsatt vil dele tankene deres med meg,slik jeg gjør med dere her. 

Mange klemmer i dag selv om ikke solen skinner bringer dere varmen i gode ord..

4 kommentarer

Mammavenn

25.11.2015 kl.14:27

Du fortjener kun d beste <3

Guttasmamma

25.11.2015 kl.14:46

Mammavenn: Ja så vi får se hvem det er..

ogmund

25.11.2015 kl.17:05

Den rette ligger og venter der ute. Den rette som vil gjøre deg lykkelig. Imellomtiden må du tenke på alle som støtter deg og ønsker deg alt godt i framtiden, det er mange, både familien og venner. Klem

Guttasmamma

25.11.2015 kl.18:05

ogmund: nuss

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits