Da var første døgne "tatt"

Ja da var første døgnet inntatt i den nye leiligheten til minste og meg. Det har gått overraskende bra egentlig å være i sitt eget hjem. Har brukt hele helgen på å få ting på plass,samt å få handlet inn det som trengs av allt fra stekeovn til vaske midler men fortsatt trengs det "tusen små ting"

Det rareste egentlig var å hente ut minsten og mitt personlige ting fra huset der vi har vært en lykkelig familie i flere år.

Enda rarere var å pakke det opp og sette det på plass her hjemme. Også se at det er pakket inn av hans nye samboer som ikke ennå har blitt voksen..

Har ennå ikke startet på søppelsekkene med klær og jeg gruer meg som enn hest. 

Har prøvd å prate med han men der kom jeg ingen vei siden han legger på og ikke svarer når jeg prøvde å ringe..

Så om noen har noen ide for hvordan jeg kan nå igjennom til han hadde jeg satt pris på å høre fra dere..

Men nå er det vel på tide og fokusere på det positive og ikke la noen andre bestemme hva som skal hende videre i mitt og guttas liv.

Se alle di fantastiske menneskene som har stått på for meg disse ukene og som har vist at gode venner er der ikke bare i oppturer men også i ned turer. Jeg skulle ønske dere viste hvor mye jeg setter pris på dere. Skulle ha gitt dere verden,men det eneste jeg kan gi er en stor takk og vit at jeg er evig takknemlig for at akkurat dere er i mitt liv.

Har fått lagd meg en krok der jeg sitter å skriver til dere og der jeg kan roe det ned når det skulle trengs :)Så her sitter jeg for første gang i dag og håper det vil bli mange gode og noen vonde stunder som vil bli skrive,gråter og led ut..

Ønsker dere alle en flott mandag og at dere fortsatt skriver litt tilbake til meg,både gode ord og annet..

STORE klemmer til akkurat deg <3

 

Én kommentar

ogmund

30.11.2015 kl.16:28

Gratulerer så mye med leiligheten. Nå kan du sette ditt preg på den og kose deg masse der. Angående xen, send han eit vanlig brev eller epost. Av og til er det bedre og skrive ting en og sei ting. Klem.

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits