Å være naken..

Ja sitter her å lurer på om jeg skl gå i dusjen eller om jeg skal sette igang med den obligatoriske fredags taco`n?

Og da kom tanken også på det å være naken og det på fler forskjellig måter enn kan være det her i livet..Og jo jeg kan helt klart vær naken uten klær og jeg er stolt av kroppen min for allt den har gått igjennom både en siste tiden samt di siste 25 årene. Den ser kansje ut som ett synkende verdenskart men stolt av den er jeg. Jeg vet hva den har "ovelevd" og hva den kan brukes til. Og jeg tenker da på det å produsere ett menneske og gi det mat. Jo den kan også både gi og få nytelse på flere nivå og det er jeg takknemelig for..

 

Men hvorfor er det da så vannskelig å være naken med følelsen sine?? Jeg vet jeg her skriver om mine følelse og opplevelser, i det som er kampen om å finne den nye veien i mitt liv. Men jeg kan med hånde på hjerte si at di verset følelsen og tankene mine har jeg ennå ikke klart å skrive om her.

Men jeg har jo tidligere skevet her at allt skal komme frem for dage og det vil det,og deet skal bli hardt å skrive og si høyt men tror jeg vil ha det så mye beder etterpå selv om jeg vil føle at jeg ikke da har noe å gjemme meg bak. Men det får heller være for om jeg ikke tørr å si og føle på det som er meg så skuler jeg mye mer enn det jeg liker.

For hvem orker å ha så mange lag eller masker foran seg og ikke heller vise hvem enn er??

Fakta opplysninger kan vi alle gi og vi kan alle si at det er ok med meg osv,men lengere enn det vil vi helst ikke gå. Men jeg mener ikke at enn trenger å fortelle alle enn møter hvordan enn har det men det er lov å si at det ikke er helt ok,men at det skal ordne seg.

Min nakne sannhet vil komme rettover påske og da setter jeg meg selv helt foran i det som igjen skal bli mitt nye liv. Og det vil sette meg helt åpen og sårbar forann både di jeg har nær og dere som leser det jeg sitter her å skriver. Men det er jo kun ett liv vi lever og om jeg ikke finne mote mitt så har jeg jo ikke noe å vise til ovenfor meg selv.

Så nå tror jeg at jeg skall sette på meg smile og taimot di flotte menneskene som snart kommer inn døren min og lage Tacoe`n og kose meg.

Ønsker alle en flott fredag og vit at i ett liv har du en stor betydning..

 

Stor klemmer og ett varmt smil sendes ut til deg :)

Heidi

3 kommentarer

Ogmund

11.03.2016 kl.19:42

Kos dere masse med taco :D

Den nakne sannhet vil komme fram den dagen du føler for å skrive den ner. Kanskje det vil lette litt fra dine skulder når du får det ut i form av skrift.

Ha en fantastisk fin helg, Klem

Guttasmamma

11.03.2016 kl.21:54

Ogmund: takk ??

11.03.2016 kl.22:25

Lik hvis du kom hit fra Gobi!

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits