Når hode koker over..!!!!

Grrr....Du vet den følelsen når alt di rundt deg gjør alt galdt?( iallfall i følge deg)

Her i huset er det slik fortiden og jeg føler at det snart eksplodere hos meg..

Ja det nærmer seg den "tiden" og jo det er helt normalt,men jeg kjenner på den dårlige samvittigheten ved at jeg på ingen måter føler at jeg har kontroll over humøret mitt..

Men jeg har funnet en måte der jeg får roet det ned litt og ikke lar følelsene eie meg,men heller at jeg får tatt kontroll over di.

Når det bobler over tar jeg med meg spoty'n,hodetelefonen og vandrer inn i spisestuen. Her slukker jeg lyset,finner frem tekoppen og sjokoladen som jeg har gjemt vekk. Når jeg da setter jeg meg ned og tenner stearin lys. Og siden alle lukter også irriterer ( guttelukter lukter egentlig vondt hele tiden,om di ikke er nydusjet da) har jeg nå funnet ett fantastisk lys fra AIR WICK som roer alle sanser,til og med synet da det forandrer farge med gjevne mellom rom.

Så mens jeg slenger beina opp på stolen med tekoppen i hånden og favoritt musikken høyt på øret,kjenner jeg roen finner meg. Så da er det bare å ta enda en bit med sjokolade og se lyse blafre. Og som jeg lærere betyr det at noen er glad i deg når flammen gjør det :)

Så mine kjære,finn din plass,sett musikken,tenn ett lys og finn roen. Ikke la humør ødelegge en dag,uke eller en god måned. Og gutter dere kan jo også fortjene en pause og en god bit med sjokolade ;)

Så da vet dere hvor jeg er den neste timen...

Mange klemmer og husk å ta vare på deg selv.

Heidi

4 kommentarer

Pernille

15.03.2016 kl.19:21

Du er nok ikke alene om å ha et hode som koker over. Det gjør det her også!

Guttasmamma

15.03.2016 kl.19:35

Pernille: ja det tror jeg gjør for mange til tider ;)

Ogmund

15.03.2016 kl.22:05

Dårlig samvittighet for kontroll av humøret må du ikke ha. Ingen dager er like, vi har alle behov for stille alene tid. Sjokoladen er framme her med ein god kopp kaffi :)

Ha ein fin stille tid for deg selv og nyd det :)

Kirsten

17.03.2016 kl.08:14

Det er godt å kunne trekke seg unna litt av og til. Fine farget på lyset 😃👍. Ha en strålende dag. Blå himmel og sol på Sørlandet i dag også 😊

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits