Endelig våknet livet mitt..

Ja endelig har livet mitt startet på den måtte jeg ikke trodde kunne skje igjen. Hjerte mitt banker litt ekstra når det ringer eller melding tonen tikker inn. For der blinker det mot meg at en annen person tenker kun på meg :)

Jeg skal innrømme at det er skummelt og deilig på samme gang. Det er som å kjøre karusell,det kiler i magen samtidig som enn er kvalm. Men Gud hvor deilig det er å vite at jeg er den som faktisk fortjener å ha det godt. Jeg er fortsatt en attraktiv jente som noen lyster etter ;)

Jeg har ingen hast denne gangen,nå skal jeg nyte det å ha noen å være med som setter meg først og allt annet kommer i neste rekke. Jeg kjenner at dette er noe jeg har lengtet etter,det å bli sett og hørt av en som respekterer meg som person og mamma. En som er i mitt hjørne og ser meg som den personen som jeg er. Ikke vil forandre på eller rakke ned men heller bygger meg opp. Som lar meg være den jeg er på godt og vondt. Og en som også forstår at jeg må ha tid og rom til å finne hvem jeg er og vil være.

Hvor heldig er vel jeg som har en slik person i livet mitt,en som tenker på meg når han våkner og sender melding å forteller det. Og jeg vet at når det ringer på døren her hjemme,så står det en der å smiler når jeg åpner og gir den varmeste klemmen jeg noen gang har følt :)

Vel nok kliss fra denne dama og over til di heldige jentene som ble trukket ut og vil få en koselig hilsen i posten. Håper jeg får ett fint bilde når dere finner tid til en rolig stund hos dere.

Di heldige er : Mammavenn og Elisabeth Marie (send meg adr på Guttasmamma_Heidi@hotmail.com)

Nå er det på tide å pakke og sove her,for i morgen er det avsted på hytta med noen herlige mennesker.

Klemmer fra sofa kanten :)

2 kommentarer

Elisabeth Marie

23.03.2016 kl.00:33

Så godt å høre at lykken smiler til deg! Det er våååår, og den skal nytes :)

Moro å høre at jeg vant! Blir spennende å motta premie, og bilde skal du selvsagt få :) Har sendt deg mail med adresse :)

Guttasmamma

28.03.2016 kl.22:42

Elisabeth Marie: supert

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits