Det å være jente...

JA,kall oss det du mener er rett: jente,dame,pike eller kvinne..

Og ja det finnes så mange andre ord på oss,både i positiv forstand men også ord som ikke er like positive. Jeg personlig kan stå rakrygget og stå for hvilket som helst ord du vil bruke om meg. Jeg er ikke redd for di mindre god ord som definerer hvilket kjønn jeg er.

Og hvorfor er vel det at jeg vet hva jeg som kvinne bringer til bordet... Uten meg kan ikke menn kalle seg pappa,to gutter kan ikke si mamma. Ingen kan heller kalle meg sin x,eller sin elskede.

Og jeg er stolt over hva jeg er og hva jeg kan gjøre..

Ingen kan bringe meg ned om jeg ikke lar dem og jenter det er vi som er verst mot hverandre.

Vi som skal bygge hverandre opp,er di som tråkker hverandre ned uten å tenke over det. Når var det sist du så på ei annen og sa: Så fantastisk du er!!

Men det vi henger oss opp i er hva menn kaller oss,hvordan di ser oss og hva vi kan gjøre for å bli lagt merke til??

Jeg vet jeg liker å ta meg godt ut,tvil ikke på det. Men når du ser meg vit at jeg kun gjør det for meg selv,ikke for å bli lagt merke til. Jeg gjør det for MITT eget velvære, for da går jeg stødigere og med hode hevet. Og om det er en sexy bh under genseren som ingen ser eller buksen som under kåpa gir meg en fin rompe,så er det nok.

Jeg kan se når noen har kledd seg i sitt favoritt plagg,for di lyser opp. Selv om jeg kanskje aldri ville ha hatt det på meg,liker jeg at noen finner seg i di plaggene.

Så det jeg vil frem til er at uansett hva noen kaller deg,vær stolt av at noen måtte se deg for å kunne kalle deg noe som helst. Vit at du er fantastisk og ingen skal bruke ord for å bringe deg ned.

Jeg har blitt kalt mye som fx: Hore,dritt kjerring,bitch osv Og vit at selvsagt er det ikke det enn vil høre, men da tenker jeg at jeg må har lagt igjen ett avtrykk i livet til di som sier slik.

Jeg har tatt til meg di ordene og heller snudd det til noe som gjør meg litt sterkere istedenfor å la det knekke meg.

Så jenter,piker,damer eller kvinner gi ett kompliment til neste du ser som går rak rygget,for neste gang er det kanskje du som får ett :)

Ha en flott søndag

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits