Hvem har gått i mine fotspor??

Det å kunne si hva jeg skal tenke,føle og si?? Jeg elsker det at vi kan si det vi vil og stå for det vi tror på her i landet. Og ennå bedere er det for di so kan gjemme seg bak skjermen og kan da endelig si det di mener uten at noen kan si at det er best di feier for sin egen dør...

Min tøffeste dag på lenge var nå på torsdag og det sier litt ved tanke på hva jeg har vært igjennom i den siste tiden.. Men det er jo mine fotspor og ingen anes som har gått di for meg. Jeg har vert veldig heldig å har hatt og har fantastiske mennesker som har holdt meg i handa mens jeg har gått di, og det er jeg evig takknemlig for.

Det har brakt meg en utrolig forståelse for hvor viktig familie og venner egentlig er i tanke på at når det er gode og vonde tider så er det di som er der. Og det å vite at enn ikke kan tømme di som betyr noe for omsorg,tid og forståelse er utrolig deilig.

For i starten følte jeg skyld følelse for at jeg ikke kunne gi noe tilbake til di som var der, men lærte og ble fortalt at det er det enn har både venner og familie til.

Skulle ønske di rundt meg viste hvor mye di egentlig betyr for meg,både i fortid og i fremtid!!

Så da å få høre at det jeg har vært igjennom ikke er ekte men en stor løgn gjør ikke bare meg vondt med tanken på at i mine fotspor er det kun di rundt meg som vet hva som er sant. Det er di og jeg som vet hva jeg har opplevd og ikke di som på utsiden mener og tror.

Jeg har dype erfaringer på så mange måter, og flere jeg så virkelig skulle ha vært foruten. Men som jeg mener, så hadde jeg ikke vært meg om ikke jeg hadde opplevd det.

Så, har du/dere noe å si om meg, ser dere selv i speilet først og vær tøff nok til å si det du/dere mener til meg og ikke skul dere bak ett anonymt navn..

Ha en flott natt alle der ute, så skrives vi plutselig :)

Heidi..

2 kommentarer

Kirsten

17.04.2016 kl.12:51

Stor 💖 Klem til deg.

Guttasmamma

17.04.2016 kl.14:57

Kirsten: og det samme til deg <3

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits