Hvem vil vel ikke være Peter Pan?

Vel ettersom livet mitt går videre og oppover har tanken slått meg,hvem vil vel egentlig bli voksen om enn slipper??

Og vet du hva? Jeg vil!!

Jeg elsker å kjenne at jeg for hver dag blir den personen jeg hadde glemt at jeg var. Jeg er Heidi, en som er voksen og kan ta ansvar for det jeg gjør med livet til ungene og mitt.

Sitter å tenker over di siste årene av mitt liv og tenker at det jeg trodde var kjærlighet for en voksen mann som sto for det han gjorde, var totalt feil. Han står for det som kan bringe han frem og jeg var bare en brikke som kunne gjøre det mulig for han.

Så jeg må innrømme at uansett hvor grusomt alt har vært det siste året og hvor mye jeg savner guttene i huset,så er jeg glad jeg får være voksen og den viktigste rollen i det som er mitt liv.

Jeg vil,ille være Petter Pan å fly rundt og ikke ville bli voksen. Men leke rundt og gjøre det som enn selv vil uten ansvar e.l

Jeg elsker å stå på mine bein,selv om jeg har det vondt til tider og kan være fryktelig lei så er det kun opp til meg å komme igang igjen. Elsker å kunne se i speilet å vite at det er ingen som er som meg. Jeg er fantastisk og di rundt meg vil aldri bli sviktet av meg p noen måte. Fornyet er voksen nok til å vite hva enn skal gjøre,si og mene.

Jeg er ikke en stor egoist som kun tenker på hva som kan gi meg mest, men heller hva jeg kan gi av meg selv og hvilket eksempel,jeg setter for di rundt meg og da spesielt guttene min og etterhvert barnebarna.

Di vil se hvordan enn ikke skal behandle de rundt seg, ikke la noen kaste deg ut som søppel. Men ha egen verd og holde hode høyt og vite at di fortjener kunne det beste og det er opp til partneren di får til vise at det er det di er. Men samtidig så skal di vise at di enn er glad i skal tas vare på.

For her skal ingen få fly rundt og late som ting er Ok til annet kommer opp som er nytt og spennende.

For som uttrykke sier: Gresse er ikke grønnere på andre siden,og vet du? Gjerde kan raspe veldig når enn prøver å finne det gresse. Samt det kan bli vanligere å hoppe rundt når alderen tar enn igjenn....

Så la meg være Wendy,la meg bli voksen og finne gleden i det jeg har og vill finne på min vei,ikke la meg lete etter min andre ungdom,for hvorfor vil enn oppleve det igjen nå som erfaringene har gjort at ryggen min har blitt sterkere og hjerte mitt tøffere.

Ha en fantastisk kveld med styrken du har i det å vite at med alder skal enn bli klokere...ikke dummere ;)

Klem fra meg :)

Heidi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits