Livet løper fortere enn jeg kan følge...

Ja livet mitt går ikke,det løper avsted og jeg klarer nesten ikke å holde følge lenger.

Her skjer ting i ett tempo som gjør at jeg til tider enten er svimmel eller så sliten at jeg ikke tror jeg klarer mer..

Og det er nok grunnen til at bloggen har vært stille...hysssss

Men skal i en tid fremover prøve å gi dere ett innblikk i det som nå skjer rundt meg og det er ikke lett for det er ikke bare positive ting som kommer men kan lovet det vil ende godt til slutt...håper jeg om ikke annet ;)

Det positive er at det nærmer seg sommer og ferie og denne sommeren gleder jeg meg til. Skal se Norge fra sør til nord og kose meg med di menneskene jeg så virkelig setter høyt i livet mitt. Og det første er en helge tur i helgen med verdens herligste tante barn og en extra person som også har begynt å bety enn del for meg ;)

Så om en ukes tid er på tide med en jente tur til Skagen og det gleder jeg virkelig til for det er flere år siden jeg har hatt mulighet til å være med...Så da skal det les,Grimnes og skåles med noen av di vakreste jentene som finnes..

Akkurat nå er jeg i enn tøff prosess med det å tørr å stole på meg selv og det jeg kan. Men det har kommet seg og nå er det bare siste hindre som skal passeres. Og jeg har det ikke så lett med det å kunne se hvilken styrke jeg har og hva jeg egentlig kan klare. For når jeg en dag er så heldig å bli gammel vil jeg kunne se tilbake på livet mitt med stolthet å vite at jeg klarte det også ;)

Vel jeg ville kun gi ett pip nå så kommer jeg tilbake litt senere i dag og da skal jeg prøve å oppsummere litt av hva som har skjedd den siste tiden.

Høres da og i mellomtiden ikke vær redd for det ukjente for det er kun fordi du ikke har prøvd det ennå :)

Klem til deg fra meg

Heidi

2 kommentarer

Kirsten

08.06.2016 kl.17:01

Endelig, etter alle disse årene, skal du også få være med på jentetur. Det fortjener du så inderlig 💖. Håper turen innfrir forventninger av morro og galskap 😉

Guttasmamma

08.06.2016 kl.20:29

Kirsten: JIPPI ;)

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits