Når ting skjer..

Ja jeg skulle skrive ett blogg innlegg i sist uke på kvelden og hva skjer??

Jo jeg får te koppen nedover bryste og magen og ble liggende med isposer resten av kvelden :(

Så kom jo fredagen og jeg med optimisme tok med pad'en på camping tur og regnet med at nå kan jeg sitte i solen med ett glass vin og blogge..

Men vi som har vært mammar en stund er jo klar over at det ikke egentlig lar seg gjøre i det hele tatt ;)

For her er mann med ned på stranden og skal da ha øyne på ungene og brannmanneter og ikke minst krabber..

Vi vil jo ha tid med ungene og som den høne mor jeg er har jeg jo ett blikk som ikke kan hvile for lenge av gangen. Og så kom kvelden og etter å ha kostnoss med god matmor ledd masse, så legger jo ungene seg og jeg atter tror at med ett glass vin så skal jeg få blogget i solnedgangen....

Men nei da sitter vi jo med di gode voksen pratene isteden og koser oss..

Men pågangsmotet gir seg ikke,det kommer jo en ny dag og på lørdag vil det la seg gjøre..

Men det gjør jo ikke det..timene går og plutselig er kvelden kommet og hodet er helt tomt etter en lang dag i solen med noen herlige unger der vi har lagd nye minner sammen.

Nå begynner jeg å bli litt desperat da jeg har lovet å blogge for å fortelle dere om hvordan di siste uken har vært og har mange hemmeligheter som jeg jeg ikke lenger orker å holde for meg selv.

Så atter engang tenker jeg at jeg kan blogge på vei hjemover for da sitter jo ungen dypt i sine mobiler o.l

Men atter en gang blir det jo med tanken,for enn kjenner att en gleder seg til å komme hjem og få vasket badetøy og hånkler som ligger fuktig i bagen. Og hvordan ser det ut der hjemme som tenåringen har hatt for seg selv..begynner å manne meg opp til det som vil møte meg.

Leverer tante ungen etter ett koselig stopp på veien der hun fikk hilst på noen flotte hunder osv. Og det er jo alltid koselig å bli kjent med nye mennesker og kan da ikke sette seg ned å skrive da ;)

På vei hjem finner vi ut at i dag blir det pizza til middag og da skal vi spise før vi drar hjem og vet du hva??

Jeg fikk i meg litt mat og en is før jeg sovnet..Så det å være optimist er ikke alltid like enkelt :)

Men bare vent, jeg kommer sikker til å være like optimist neste gang jeg skal på tur :) :)

Så før jeg reiser avsted til torsdagen er planene om å få lagd mange nye blogg innlegg..tror jeg da at jeg skal få til ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits