Den største frykten

Den største fykte vi mennesker har er den å være alene.

Da mener jeg ikke det å være alene i det vanlige, men det å ikke ha den spesielle personen i livet som kun har deg i tankene og hjerte sitt.

Frykten av å gå frem i livet alene og ikke føle hjerte bank når det piper i telefonen eller ringer på døren. Vi søker jo alle etter den personen som elsker oss som den vi er.

For selv om enn har barn, famili og gode venner så vil en jo ha den personen som fyller enn med gode minner og fantastiske ord som gjør dagen tusen ganger bedere.

Og dere der ute, om dere er så heldig å ha en slik person i den, så husk at det må dyrkes som en blomst. Den trenger næring, omsorg og forståelse for å kunne bli sterker og om en er heldig vedvarende.

Så i disse dager der enn ser mer, føler mer og kansje vil mer, så er det viktig å holde den en er så glad i i handa og nyte disse dagene sammen.

Mange klemmer i sommer natten

Heidi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits