Jeg møtte ikke veggen..men ett vindu..

Ja jeg vet, mange møter veggen pga av mange ting og det vet jeg kan få hvem som helst til å ikke finne veien videre. Jeg ser hvor hardt det kan være for mange mennesker. For også jeg møtte denne berømte veggen men var så heldig at med mange gode mennesker rundt meg, så fant jeg vinduet.

Nå som det har snart gått ett år siden jeg gikk inn i mitt nye liv, kan jeg se meg tilbake og se hvor mange fantastiske mennesker som hjalp meg til å finne meg selv igjen.

Mesteparten av jobben måtte jeg selv stå for men jeg hadde ikke klart å finne vinduet om ikke jeg fikk den hjelpen av di som brydde seg om guttene og meg.

Men når vinduet endelig dukket opp så var det å åpnet det og se seg selv som den flotte mennesket som ikke lar noen holde meg nede. Jeg så hvor sterk jeg er og hvor stor verden er, alle mulighetene som viser seg.

For først da kan du se hvor små di personene som har dratt deg ned egentlig er. For jeg ser at di menneskene som bryr seg om meg bygger meg opp og di som selv ikke føler seg store bryter heller andre ned for å heve seg.

Her sitter jeg nå og kjenner at alt som har skjedd over dette året har bygget meg opp til ett sterkere og mer positivt menneske. Jeg ser på meg selv og endelig ser jeg den personene jeg fortjener å være.

Med mennesker rundt meg som er ekte og ikke ser hva det er di kan få ut av ett forhold med meg og mine.

Det å kunne stå opp og vite at jeg selv bestemmer hvordan min dag skal bli, ingen som forventer noe mer enn hva jeg gir.

Skal ikke si at det er like enkelt hverdag, men det er deilig å stå der i hverdagen og vite at jeg selv er ansvarleg for min egen fremtid og lykke.

Ja, lykke er ett stort ord som kan bety så veldig mye, men det viktigste er å være lykkelig med seg selv. Det å se di små ting i hverdagen igjen som kan gi meg glede og bringe meg fremover. Bare det å se minste komme hjem med ett stort smil etter en flott dag på skole/jobb gjør at denne mamman blir lykkelig.

Har også sett at det ytre er ikke det som betyr noe lenger men heller den varmen du kjenner når det ringer på døren og noen kommer inn og smiler til deg og sier hei :)

Da jeg for en stund siden sto opp å så meg i speilet med hår i alle kanter, puppene litt lenger ned enn jeg skulle ønske og en truse som ikke er noe du viser til noen ;) Og kunne smile og si: Ja her er jeg og ingen kan si at jeg ikke er beste lenger..

Jaja nå er min lykke di små tingene som kommer og for meg er det å være med gode mennesker men også det å valse rundt her hjemme uten bh og med musikken på fullt og bare danse rundt toppen av lykke.

Og dere, det er snart juletid og er det noe jeg elsker av høytider er det julen <3 Ingen annen tid på året gir meg så mye forventninger som denne tiden..

Og det vil komme ett innlegg om hvordan jeg nå har laget nye forventninger til denne tiden på året og hvordan vi fyller tiden fremover med forventninger uansett alder..hoho :)

Mange varme klemmer til dere fra

Heidi Kristin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits