Sitter å gråter av hele hjerte....

Når tårene bestemmer tankegangen..

Har ikke skrivet her på en god stund og grunne er noe som skremmer meg noe inn i hel...

Skulle tro at etter alt jeg har opplevd i di siste årene kunne ingenting vippe meg av pinnen lenger, men den gang ei.

Her sitter jeg med hjerte i halsen og tårer i øynene igjen, atter er det noe som skremmer meg og denne gangen er det min egen kropp som skal være grunne til denne frykten.

Jeg vet at det er mange som føler denne skrekken flere ganger om dagen. og kanskje flere uker og år.

Men nå har jeg gått rundt i over fire måneder og kjent på smerten, men jeg klarer på ett vis og stenge den ute og ikke tenke på at den er der. Og derfor når telefonen ringer og vider undersøkelser skal tas, kommer alle di verste tanken opp og jeg klarer ikke stoppe hodet i det hele tatt. Og det er nå jeg vil gjemme meg under dyna og late som om dette ikke skjer...

 

Men så ser jeg meg rundt og tenker at det kan jeg ikke gjøre. Jeg har så mange rundt meg som heier meg videre :) Og da får bare tårene komme og hjerte banke fort for med så mye å leve for skal ikke kroppen min få overtaket på meg.

Så meg hode litt opp, og røde øyne så skal jeg fa.. klare dette for jeg skal ikke gi meg..

 

Nå er det helg og mange nye minner skal skapes og mandagen kommer uansett. Så nå skal kaffekoppen lages. lyd på øret og har ett døgn og ta meg sammen.

 

Kos dere der ute så får jeg krysse fingrene for at det som ikke dreper meg gjør meg enn mer STERKERE enn jeg tror jeg kan bli.

STORE klemmer fra meg til deg <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits