Må jeg kle meg NAKEN?

Må jeg kle meg naken? Eller stille i bikini? Må jeg i det hele tatt vise deg kroppen min for å kunne vise at jeg trives i den?

Jeg ser på di som viser kroppene sine i alle fasonger for å fortelle at all kropp er flotte, å det er supert at dere har den selvtilliten som dere har ved å tørre det. Jeg selv er stolt av min kropp, men kommer nok ikke til å stille opp i sosiale medier for å vise den frem på den måte.

For jeg er sterk nok til å få kritikk av den (og det ville ha kommet) men hvorfor skal jeg få andre til å dømme meg om hvordan jeg ser ut,både med og uten klær?

Vil jeg at mine barn skal se hva andre sier om mamman dems? Nei det vil jeg ikke på noe vis at di skal oppleve. Og jeg kan selv stå i speile å dømme meg selv om jeg ville, men jeg gjør ikke det fordi jeg elsker hver cm av den. 

Jeg har fortsatt mamma magen selv om det er 18 år siden det bodde noen i den, men er stolt av at jeg har hatt to hulboere som har blitt til noen flotte gutter og snart menn ;=0

Ja jeg har "pyntet" på brystene mine og det kun for meg selv og ikke for noen andre. Jeg har rynker i fjese som jeg har gjort meg fortjent til gjennom smil og tårer. Og i pannen sitter all bekymring jeg har hatt og kommer til å få. Ingen kan si jeg ikke har gjort meg fortjent til hver eneste linje i det som lyser til meg i speile hver morgen.

Jeg håper at ikke di som står der i badetøyet og smiler ikke gjør det for å få bekreftelse på hvordan di ser ut, men heller for å vise hvor stor selvttilliten å stå så sårbar .

 

Her er jeg, en skygge av meg selv...Nei heller at jeg ikke trenger å vise MEG for alle, for det er mine ord og handlinger jeg vil skal vise hvem jeg er. Jeg skuler meg ikke bak ordene men jeg mener det er di som skal stå for noe.

Så jenter og gutter, om dere vil vise dere frem vær klar for hva som kommer deres vei, det er ikke alltid gode ord som kommer!

Men fra meg vil dere få disse ordene: DU ER FLOTT, INGEN ER SOM DEG FOR DU ER DEN BESTE!

Klem fra meg til deg :)

2 kommentarer

Ina

09.06.2017 kl.19:43

Om du noen gang stiller opp på sosiale medier i bikini eller badedrakt trenger du IKKE være redd for hva gutta dine får lese om deg.

Det vil være kommentarer som: For en flott mamma, du kler badedrakt, sneisen i bikin, typen din er heldig, hot mama osv.

Når det er sagt er jeg helt enig vennen! Hvem trenger sosiale medier for å vise kropp?? Det skal være for egen del. Skulle ønske jeg hadde DIN selvtillit!!

Klem

Guttasmamma

09.06.2017 kl.23:45

Ina: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits