Det å tørre å si JA!!

Ja er egentlig er veldig lett ord som ikke burde skremme noen i det hele tatt..

Men jeg har funnet ut av jeg har det letter å si nei istedenfor, det er tryggere på ett vis. For sier jeg nei vet jeg jo at ting ikke skjer og jeg kan senke skuldrene og holde meg trygg i min egen boble.

Men vet du hva? Da går jeg også glipp av mye spennende ting som jeg kanskje vil angre på siden, og vi lever jo bare en gang.

Så jeg har nå bestemt meg for å feller si ja flere ganger enn nei. For det er på tide at ikke jeg er den som står i veien for at jeg skal kunne oppleve og kjenne på nye ting. Jeg vil kjenne på frykt, glede og mestring osv. Jeg vil ha minner jeg kan bringe med meg vider i livet og kan smile av siden. Jeg vet jeg har hoppet i fallskjerm før, men det var like før mitt ekteskap gikk til hel... Så siden jeg har vert så heldig og vunnet ett nytt , har jeg bestemt meg at det vil bli en ny start på min ferd videre i mitt JA liv. Så om kroppen ikke tar en ny vending i morgen vil jeg om også været holder, hoppe på nytt på bursdagen min.

JA tenk å starte på sitt 44 år med å ta ett høyt hopp og bare la alt det vonde som ha skjedd bli igjen der opp i skyene :)

Vel det var en handling jeg ikke kan si nei til, siden det er jeg som inviterer  denne gangen ;0

 

 

Vel ha en flott søndags kveld og kos deg masse :)

 

Stor klem fra meg...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits