NÅ SKAL DET SKÅLES HER !!!!

Ja det er det på tide jeg får luftet denne kroppen i noen dager. Det har jeg fortjent etter noen tøffe uker.

Det bli jente tur med di beste og jeg sitter her å gleder meg masse. Også denne gangen går turen til Danmark og det skal bli så gøy og kunne legge alt litt bort noen dager og bare nyte. Og i går var jeg på besøk hos en av mine fantastiske jenter som gjorde mine negler festklare og for denne mamman er det luksus :) Så tusen takk Elena for at du gjorde noe jeg ikke har unnet meg på flere måneder, masse glad i deg :)

Så sitter jeg her med kaffe koppen og roer det ned før jeg skal finne frem kofferten og passe på at jeg ikke pakker med for mye..HAHAHA Er det noe jeg er flink til så er det å pakke for mye og kun bruke halvparten om jeg er heldig. Og vet også at jeg ender med å handle litt også, så vi får se hva lommeboken klarer ;)

 

Stor klem sendes ut til deg fra meg :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits