Nå skal jeg fortell..

Vel det er akkurat det jeg ikke skal denne gangen..Utrolig men sant at denne dame for en gang skal holde munn. For hvem skulle tro at jeg kunne tie for en gang skyld??

For jeg startet jo denne bloggen for å ta dere med på min ferd fremover i livet men nå skal jeg jeg fortelle dere hvorfor jeg ikke skal si noe.

Nå jeg endelig kunne ta meg en tur avsted med jente og slippe hverdagens mas, skulle enn tro at det kunne komme mange gode historier frem. Ja det er noen gode historier som dere kunne ha hørt men noen ganger trenger ikke dere få vite alt som skjer. Det jeg gir dere er hva som skjer i mitt liv og hvordan live kan sparke meg både ned og opp til tider. Denne turen var for meg enn opptur men samtidig fikk jeg innsikt i hvordan jeg vil leve livet fremover.

Ikke det at det var en stor åpenbaring som dukket opp, men heller hvilken mennesker som virkelig betyr noe for meg. Jeg fikk kjenne på hvem som jeg vil dele livet mitt med fremover og hvilken mennesker som ikke gir noe positivitet med seg. Ja, jeg vet at ikke ale kan være positiv hele tiden og det er meg inkludert.

Det jeg mener er di som prater med to tunger eller bare vil bringe ned di små gleden jeg opplever i disse tider. For som dere vet er det ikke mye oppturer i det siste og da setter jeg så veldig pris på di små glede som dukker opp og gir meg energi....

Så hva skjedde på denne turen i helgen? Vel mye latter og lite søvn er kodeord samt mye god drikke ;)

Jeg sitter her i natten og har mye gode tanker fra denne helgen som jeg vet vil bringe smil i min hverdag. Og det vil kanskje også gjøre at jeg til neste tur vil få enda flere sommerfugler i magen og vite at det vil bli flere minner som vil bli skapt :) 

Skulle ha vist dere mange bilder, men som vi har avtalt skal da ikke jeg legge ut noen bilder her som jeg ikke kan stå ved og med alkohol i blodet tror jeg ikke det vil skje denne gangen dessverre. Men ett skal dere få her...

 

Mange klemmer til de flotte jentene mine og til deg som leser fra meg :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits