Tørr jeg tro på kjærligheten igjen..

Ja tørr jeg tro på kjærligheten igjen etter det tape som brakte meg så langt ned som jeg aldri skulle tro jeg kunne overleve..

Jeg vet jeg ønsker å stole på meg selv så mye at jeg kunne tørre å slippe frykten over å gi meg selv til en mann igjen. Hjerte mitt er ikke klart for å kunne gi mitt alt igjen det vet jeg, og jeg er redd for at jeg ikke kan tørr å stole på noen med det heller.

En dag vil jeg sikkert vite om jeg tørr å gi mitt alt og selv om jeg ikke ligger i mørket lenger og håper på å dø, er jeg fortsatt en jente som kan gråte uten mening. For som en flott mann sa til meg: Heidi du fortjener å finne lykken igjen  og den er der å venter på deg den dagen du tørr å åpne hjerte ditt.

Min hverdag er ikke den samme den var for bare noen uker tilbake, og den vil heller ikke være den samme når denne sommeren er over. Jeg har en hverdag der jeg ikke kan gjemme meg bak det å være mamma hele tiden lenger. Jeg vet jeg alltid vil være mamma men nå er det Heidi som trer mer og mer frem i hverdagen. Snart er det jeg som er her hjemme og skal finne ut hvem jeg vil være med den som jeg fortjener og som fortjener meg.

Jeg kan skremme mange med det som nå ligger i min fortid, jeg trenger en med en stor posjon tolmodighet og som ser hvem jeg er bak alt den dritten som har bygget seg opp over di snart 44 år med livserfaring. Jeg prøver å lære av mine feil som jeg har gjort i di forholdene jeg har hatt og det er ikke enkelt. For hvem vil ikke sitte der og kun se feilene di forrje partnerne har gjordt og ikke sine egne..Jeg vet jo at det trengs to for å skape og to (eller fler) for å ødelegge ett.

Jeg har pratet med mine xer i mine tidligere stor forhold for å høre hva di tenker som meg som en kjæreste og ikke alle svara var det jeg ville høre. Har sittet der med tårer i øynene og klomp i magen. Men når jeg har kunnet sitte litt for meg selv etterpå så kan også jeg se di feilene jeg har gjort og tatt det med meg videre.

Nå er det kun en samtale som står igjen og det kommer til å bli den tyngste jeg har hatt på lenge. Nå sitter jeg og venter på om han vil ha den med meg om ikke for lenge. For tar det for lang tid er jeg redd jeg kommer til å ødelegge det gode som kommer mot meg.

 

Så svare på om jeg tørr...vel det vil komme på den personen som står der foran meg den dagen jeg tørr å åpne øynene..

 

Tørr å tro sammen med meg , så vil denne sommeren bli ett godt minne om kjærligheten!!

 

Klemmer fra meg til deg som håper og tror denne sommeren :)

2 kommentarer

sissel

22.06.2017 kl.05:53

Gi aldri opp håpet ,jeg har selv nesten gitt opp da mitt siste forhold tok knekken på meg ,elsket han over alt ,men etter å ha kjent ei dame i 180 dager giftet han seg med henne .

Jeg krysser fingre for oss begge .

Ta gjerne en titt på bloggen min og les .

Sissel

Guttasmamma

22.06.2017 kl.09:33

sissel: takk for di hode ordene

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

43, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits