Ikke skriv mens du er påvirket..

Og gjett om jeg er påvirket..Jepp det er jeg så virkelig :)

Jeg er helt høy på KJØTT og det er en helt utrolig følelse..

Jeg har en hverdag der jeg ikke kan spise noe rødt kjøtt men noen ganger MÅ mann bare kaste det i seg og nyte rusen..hmmmm

Jeg vet at jeg i morgen vil svi for det, men akkurat nå er det så verdt det. Ingenting er beder enn og kjenne smaken av en god hamburger som sprer seg godt rundt i munnen.. Føle hvordan smaken og følelsen av kjøtte sprer seg i hele munnen, mens smaksløkene synger så høyt at alt annet forsvinner..

Jeg sikler og øynene blir tårevåte når jeg tilslutt svelger maten og neste bit er på vei inn i munnen..

Og når siste bit er tatt og det er tomt kommer angeren snikende over meg og vet du hva som døyver den??

Jo en av mine største laster her i livet..SJOKOLADE..

Og jeg vet jeg ikke er alene der, og vist noen der ute hvem om en support gruppe for oss som ikke kan la være å ta en sjokolade bit eller fler, så gi beskjed ;)

Så her sitter jeg med en kopp te og fantaserer om hvor godt det er å kjenne sjokolade smelter i munnen og smører svelge mitt og di små smulene som legger seg på leppene...hmmmmmmm....

Så da sitter jeg her i rusen og bare nyter og vil ikke tenke over hvordan morgen dagen vil bli, bare koser meg mens jeg er helt oppe i skyene og svever langt over skyene ;)

 

Ha en herlig lørdags kveld, om det så er med sjokoladen eller hamburgeren eller hva som enn gir det en herlig følelse ;)

 

Klemmer i hopetall fra meg til deg :) 

2 kommentarer

Ina

07.07.2017 kl.12:50

Sjokolade som har ligget i kjøleskapet og bare venter på å bli spist..sammen med melk. Det er digg det. Det vanskeligste er å stoppe!!!

Guttasmamma

07.07.2017 kl.18:37

Ina: Veldig vanskelig, og den roper så høyt også ;)

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

44, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits