Kjærlighet sorg om sommeren, finnes den??

Finnes kjærlighet sorg om sommeren? Når alle går rundt med solskinn i blikket og en hand å holde i. Når hormonene raser i kroppen og plaggene er få..

Ja den finnes, og om mulig gjør den ennå vondere enn eller på året. For når enn går rundt der med tårevåte øyne  (legge skylden på pollen) og ser alle de som er ny forelsket eller som er på flørten gjør det ekstra vondt. For der går man rundt med ett hjerte enn aldri tror vil bli helt igjen. Man håper at en en dag vil finne den personen som tørr og satse på en med "knekt vinge".

Jeg kom i dag på noe jeg faktisk leste i bladet NEMI for en god stund tilbake, der hun gjengir noe fra roman dirge, og det vil jeg skrive her til dere som har eller har opplevd kjærlighets sorg..

`"Det var en gang en gutt som inderlig elsket ei jente. Han var lykkelig forelsket, helt til dette hendte: Hun sa: "Jeg vil ikke ha deg lenger. Du har altfor lite penger! Jeg vil ha en med BMW og spenn som jeg kan rutte med."  Og vips, så reiste hun avsted"

"Gutten var lamslått. Han prøvde å forstå; hva var igjen å stole på nå? Han grublet og tenkte til han holdt på å klikke. Det eneste han ville var sove og drikke og lukke seg inne fra morgen til kveld. Men ingen kan rømme helt vekk fra seg selv. Og langt der inne i dypet et sted var sumle ting i ferd med å skje.."

"Herr hjerte hadde vært så kjærlig og yr. Alltid så glad, en koselig fyr. Han satt på sin trone og var sjef, og han sa: "Alt vel i mitt rike" Så feil kan man ta."

"For plutselig rammet en voldsom smerte. Det ble faktisk slutten for det stakkars hjerte. Han prøvde å kjempe, men var altfor svak. Å drepe han nå var en enkel sak."

"Han med navn Smerte hadde ventet parat, og lengtet etter å begå attentat. "En ny æra begynner nå, uten hjerte! Nå skal JEG være konge! tenkte han ved navn Smerte"

Det er flere vers og de vil jeg komme tilbake til senere. For det er desverre slik enn føler det når sorgen og smerten knuser enn fra innsiden og ut. 

Det jeg vil si til deg som nå har det slik, det vil gå oppover tilslutt!! Jeg er ett levende bevis på det, samt du vil finne den eller de som fortjener deg når du minst tror det. Stol på deg selv og vit at du kun fortjener det BESTE!!

Husk å pust var det første og beste råde jeg fikk og vil nå sende tilbake til dere. Klarer du det er du på god vei oppover, stol på meg :)

 

Videre av teksten vil komme i morgen kveld, og tusen takk til de menneskene som kan sette ord på følelsen som er så samstemt med nesten hele befolkningen på ett eller annet sted i livet :)

 

Klem fra meg, så mange du trenger!! 

2 kommentarer

Ellinor

02.07.2017 kl.23:54

Vit at jeg er fla i deg og tenker på deg snuppa mi. Gla du er i livet mitt.. ❤

Guttasmamma

03.07.2017 kl.06:15

Ellinor: masse glad i deg

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

44, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits