VI MÅ PRATE SAMMEN..

Dette er en setning som kan skremme den tøffeste av oss. Vi kjenner at hjerte banker ekstra hardt og halsen blir tørr.. For vi har jo erfart at det som regel ikke er noe godt som skal sies nå!!

Vi har kjent på smerten som vil komme og noen av oss har kjent det flere ganger om vi er skulle være så uheldig. Jeg har selv opplevd det flere ganger, og hver gang sier jeg at jeg ikke kommer til å la meg oppleve det igjen. Men som vil jo hjerte noe helt annet, og jeg har nok latt hjerte styre mye i livet mitt. Jeg går alltid på med hele meg og angrer det like fort når di berømte ordene kommer..

Jeg sa når dette hendte sist at nå vil jeg aldri la hjerte mitt styre meg lenger, kun sunn fornuft fremover..hahaha. Det er ikke meg det og la hjerte ligge på is.For både i forhold til familie, venner og partner er det hjerte mitt som først stikker ut, sammen med handling. 

Men vet du hva, jeg er villig til å bli såra når ting går den veien, for det å kunne få lov til å elske noen er en velsignelse i livet. Jeg vet at selv med det helvete jeg har opplevd, har det gitt meg mye kjærlighet når det var godt. Jeg tenker ikke bare på partner her, men også familie jeg fikk lov å ha i mitt liv en om liten stund. Di vil alltid være med meg resten av livet. I mitt hjerte er det god plass og de som har vist meg ekte kjærlighet blir der for bestandig.

Så med disse gode ordene vil jeg si god natt og fortelle at i morgen skal jeg fortelle hvordan en bygger opp livet sitt etter at en har mistet fotfeste.

Natta klemmer sendes ut fra meg :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

44, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits