Forsatt på vei til å finne fotfeste..(del 2)

Ja da var vi på del to og dette er ikke enkelt å skrive for nå er det på tide å jobbe med seg selv.

For når en har vært  på IKEA og handlet det som må til for å kunne både servere mat på og lage mat i, er det på tide å finne seg selv i ett dypt mørke som enn ikke klarer og ikke heller ikke helt tørr å finne veien ut av.

For hvordan skal enn klare å finne seg selv igjen når alt er knust fra innsiden? Det er her jeg har noen erfaringer som kan hjelpe.

Det viktigste en må gjøre er å innrømme at det ikke er kun din skyld at ting har gått til he... Man er to i ett forhold og to som ødelegger det. Selv om det ikke er du som bryter ut av det, så er det to delt i ett forhold og det er nå du skal se deg selv i det. HVorfor forholde tar slutt behøver ikke være din skyld, men ferden mot slutten da er vi to.

Så da sitter en der og må være ærlig med seg selv og se seg selv som den en er. Jeg må si at jeg kan være sta og bestemt og ikke alltid er like flink til å si unnskyld når det skulle trenges. Jeg har heller ikke vært flink til å vise ovenfor partneren min hvor glad jeg var i han. Men det er ingen grunn til at det skal gå galt.

Jeg bringer også positive ting inn i ett forhold , men at dette forholde ikke var meningen skulle vare. Jeg er sterk og jeg kan klare allt og det kan du også. Stå foran speile, se deg selv og si de ordene og se hvordan kroppen din forandre holdning og du vil virke høyere enn på lenge,

Så vil eg at du skal føle på alt det vonde som har skjedd men så vil jeg at du også skal finne di gode minnene dere har delt sammen uansett hvor lenge forholde varte. Dette er ikke det enkleste, for det eneste en vil er å slå ting i stykker, rive minnene ut av hode og fjerne alle fysiske bevis.

Det vil ikke hjelpe mer enn i to sekunder for minner både gode og vonde må vi ta med oss for resten av livet. Det er de erfaringene som skaper din fortid og gjør deg sterkere inn i fremtiden. Ingen har sagt at dette skulle være enkelt, men det er verdt det i stor grad bare vent å se.

Selv om du sitter der med tårer og med ett hjerte som banker utrolig fort, så vit at dette vil gå over, jeg lover deg det!

En seier er å kunne gå ut av dette sterkere, stoltere og mer bevist på hvem som fortjener deg.

Men det viktigste er at du gir deg selv tid, tid til å kunne puste uten å gråte, le uten å finne smerten rett etterpå. Du fortjener å kjenne på gleden igjen. Du fortjener å kunne vite at det er du kan gjøre verden til ett flott sted for de rundt deg og deg selv.

Jeg har troen på deg og hva du kan gi selv om du kanskje ikke ser det selv akkurat nå. 

Men en liten advarsel må jeg gi deg her, ikke løp inn i di første armene som åpner seg for deg. Det du kan risikere er å atter bli såret eller at du sårer noen andre. Gi deg selv tid, ingen hast med å starte som ett to spann igjen. Kos deg med livet før du igjen er villig til å prøve ett nytt forhold.

Mange gode klemmer i din ferd fremover, jeg heier på deg :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

44, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv

hits