hits

Har jeg lært noe om kjærlighet?

Kjærligheten er det som har skapt meg og er det som har skapt de flotte guttene mine, men det er også det som har såret meg til det punkte der jeg ikke trodde jeg kunne overleve. Den har gitt meg tårer av glede og av bunnløs sorg, men også vært grunnen til at jeg har klart å reise meg igjen. Det eneste jeg er sikker på er hvor sterk den kan være på både godt og vondt og at ingenting er sterkere enn den.

Jeg kan ennå husker følelsen av min første kjærlighet, sommerfuglene i magen, latteren som satt løst og de forsiktige forsøk på å holde hender. Gleden over å kunne se på noen og vite at følelsene ikke bare var hos meg, men at han var like glad for å se meg. Noen ganger skulle jeg ønske å gå tilbake i tid, å fortelle at det er den følelsen jeg må huske og ikke la noe annet styre valgene som tas vider i forbindelse med en ny partner senere  i livet.

Vel ønsketenkning er en ting, virkeligheten er noe annet..Vi oppdager sex og det er noe som vider vil uansett hvordan vi vrir det har en innvirkning på hvem vi velger som partner. Dette er noe som kan vinkle oss veldig feil, dette opplever jeg med at de forholdene ikke varer så lenge. Jo jeg vet at sex er viktig i ett forhold men på ingen måte det som får ett forhold til å vare.

Så tror enn plutselig at man har skjønt dette med kjærlighet og barna kommer til verden ,og alle ønskene om hvordan enn har drømt skal nå oppfylles. Det gjør jo egentlig det en god stund tror enn...men det er vist noe jeg kun trodde og følte selv. Han som du ga din kjærlighet vil noe annet, ville ikke ha familie og forpliktelser. Han ville leve livet som singel, hoppe fra seng til seng og ikke ha det som dere har skapt i sammen. Så nå står du der med ett kunst hjerte igjen men denne gangen står du ikke alene, men med ansvar  for en gutt som ikke skjønner hvorfor pappa ikke kommer hjem igjen.

Nå burde jeg ha lært noe, men nei jeg går inn igjen og med hud og hår står jeg på for å få det til å gå denne gangen. Med ett stort håp om at denne gangen skal drømmen vår oppfylles. Nå får vi gleden av å velkomme en gutt til i familien vår. Lykke og kjærligheten er så stor at det nesten renner over. Så kommer de samme tegn igjen men denne gangen er jeg klar over det og tror at jeg ikke skal bli såret igjen..

Jeg bestemmer meg for at neste person som skal få komme inn i livet vårt må jobbe hardt for det. For jeg kan ikke ta guttene igjennom dette der hvor mennesker kommer inn for så å forsvinne igjen.Vi møter en flott mann som kjemper seg inn i livet vårt med mye kjærlighet og tålmodighet. Han forsvinner ikke selv om jeg setter han på prøve igjen og igjen . Han kommer seg igjennom og vinner kjærligheten min og nå skal alt bli en drøm, en virkelighet som vil være slik jeg ønsker meg

Sammen jobber vi for å få det slik vi begge ønsker  og vi klarer det meste, men ikke alt. Vi kommer dit hvor alt stopper og vi finner ikke veien sammen igjen. Vi sitter der og vet at dette ikke har en fremtid lenger. Dette er ikke enkelt for noen av oss, men sammen kommer vi oss videre på hver vår side.

Neste kjærlighet vet dere som har lest her inn hvordan gikk, og vit at det fortsatt til tid gjør vondt å tenke på. I tiden etter har jeg såret mange med måten jeg har avreagert på og det er jeg ikke stolt av, men når hjerte er så sårt vil enn såre andre på så de kan føle de samme smertene som enn selv. Jeg er ikke en som noen tror kan være slem, men jeg kan det like lett som neste mann.

Vel i dag sitter jeg her på alle hjertenes dag og tenker på alle de som er forelsket og gleder seg til å feire denne med den som får hjerte til å banke litt ekstra. Jeg krysser fingre for at de får mulighet til å feire mange år fremover, mens den kyniske delen av meg sier at om x antall år sitter du alene på denne dagen.Jeg er heldig i livet som har fått føle på mye kjærlighet og vet hvilken glede det kan gi. Jeg har noen flotte gutter ingen kan ta fra meg som jeg for alltid  vil ha i mitt liv. Jeg har flott mennesker som jeg ikke hadde klart meg uten som jeg er så utrolig glade i. Så i dag skal jeg feire i hjerte mitt, i det varmeste og største jeg har, der skal jeg hylle alle de som har fylt det og ta de med meg videre i livet.

 

Kos dere i dag og en stor klem fra meg :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Guttasmamma

Guttasmamma

44, Tønsberg

Jeg er meg,en stolt mamma noen flotte gutter. Jeg driver med baby og små barn svømming og det er ganske så givende arbeid. Prøver og være kreativ når jeg har tid til det og koser meg på kjøkkenet med å bake og nyte tiden med di jeg er glad i etterpå men det som har blitt lagd blir spist opp :)

Kategorier

Arkiv